Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana – Catalunya
 
 

Benvinguts a la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana (WCCM) — la comunitat espiritual que continua el llegat del monjo benedictí John Main, ensenyant a meditar i prosseguint la seva obra de restaurar la dimensió contemplativa de la vida.

La comunitat és un "monestir sense parets" obert a tothom, és una família de diverses comunitats presents a més de cent països del món, i el seu fonament espiritual el formen els grups de meditació que a nivell local es reuneixen setmanalment.

La comunitat és ecumènica amb l'esperit de servir la unitat universal a través del diàleg amb les diverses esglésies cristianes i amb les altres religions i tradicions de saviesa.


Entrevistes al pare Freeman al diari ARA i  a La Contra de La Vanguardia

El 24 de desembre de 2016 es publicava al diari ARA l’entrevista que l’Antoni Bassas va fer al pare Laurence Freeman, director de la nostra Comunitat. El pare Freeman també fou a entrevistat per a La Contra de La Vanguardia, el 27 de juny de 2012.

Benvinguts!

Darreres Notícies


Curs d’introducció a la meditació cristiana

És un curs de sis setmanes que es farà tots els dimarts, de 19:00 a 20:30, des del 14 de gener al 11 de febrer de 2020, als Jesuïtes de Casp, Cripta, entrada per C/ Roger de Llúria 13. El curs el conduirà la Pepa Mayor, responsable del grup de meditació que es reuneix als Jesuïtes de Casp. La informació detallada la podeu descarregar aquí.


Pelegrinatge a Terra Santa amb la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana

Viatge contemplatiu a Terra Santa amb el p. Laurence Freeman OSB, 7 febrer 2020 ~ 8 dies. Aquesta és una oportunitat única de compartir l'experiència i meditar juntament amb el p. Laurence en aquests llocs sagrats. Tota la informació és a: Holy Land Pilgrimage.


Butlletí internacional “Meditiatio” (octubre 2019)

Ja podeu descarregar-vos el darrer butlletí internacional de la Comunitat, tant l’original en anglès com la

traducció al castellà.