Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana – Catalunya
 
 

Benvinguts a la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana (WCCM) — la comunitat espiritual que continua el llegat del monjo benedictí John Main, ensenyant a meditar i prosseguint la seva obra de restaurar la dimensió contemplativa de la vida.

La comunitat és un "monestir sense parets" obert a tothom, és una família de diverses comunitats presents a més de cent països del món, i el seu fonament espiritual el formen els grups de meditació que a nivell local es reuneixen setmanalment.

La comunitat és ecumènica amb l'esperit de servir la unitat universal a través del diàleg amb les diverses esglésies cristianes i amb les altres religions i tradicions de saviesa.


Entrevistes al pare Freeman al diari ARA i  a La Contra de La Vanguardia

El 24 de desembre de 2016 es publicava al diari ARA l’entrevista que l’Antoni Bassas va fer al pare Laurence Freeman, director de la nostra Comunitat. El pare Freeman també fou a entrevistat per a La Contra de La Vanguardia, el 27 de juny de 2012.

Benvinguts!

Darreres Notícies


Recés silenciós de meditació cristiana

Del 22-24 d’octubre de 2021, a la Casa d’Espiritualitat Claret, a Vic. El recés el guiarà la Janet Robbins, que és oblata benedictina de la nostra Comunitat Mundial i va ser coordinadora nacional de la WCCM al Regne Unit. Cliqueu aquí per a més informació i inscripcions.


Grups de meditació online

A banda dels dos grups habituals, un els dimarts a les 20h en castellà conduït per la Pepa Mayor i un altre els dimecres a les 20h en català conduït pel Pere Agustí, iniciem un tercer grup que portarà també la Pepa dijous a les 17h, en castellà. És una oportunitat de meditació en comunitat pels qui no teniu accés a un grup presencial, o mentre els grups presencials no puguin reactivar-se.


Meditació amb infants

Coordinat per la Pepa Mayor, aquesta iniciativa es va iniciar amb gran èxit el curs passat i es reactiva enguany, presencialment, als Jesuïtes de Casp (Barcelona), els diumenges després de la missa de la tarda, amb nens i adolescents. Més endavant informarem de novetats en aquest apartat.


Butlletí internacional de notícies

Podeu accedir al darrer butlletí de noticies internacionals (agost 2021) en en anglès i castellà, respectivament.