Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana – Catalunya
 
 

Benvinguts a la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana (WCCM) — la comunitat espiritual que continua el llegat del monjo benedictí John Main, ensenyant a meditar i prosseguint la seva obra de restaurar la dimensió contemplativa de la vida.

La comunitat és un "monestir sense parets" obert a tothom, és una família de diverses comunitats presents a més de cent països del món, i el seu fonament espiritual el formen els grups de meditació que a nivell local es reuneixen setmanalment.

La comunitat és ecumènica amb l'esperit de servir la unitat universal a través del diàleg amb les diverses esglésies cristianes i amb les altres religions i tradicions de saviesa.


Entrevistes al pare Freeman al diari ARA i  a La Contra de La Vanguardia

El 24 de desembre de 2016 es publicava al diari ARA l’entrevista que l’Antoni Bassas va fer al pare Laurence Freeman, director de la nostra Comunitat. El pare Freeman també fou a entrevistat per a La Contra de La Vanguardia, el 27 de juny de 2012.


Bonnevaux, una nova llar per a la Comunitat

Celebrem el nostre 25è aniversari mirant al futur. Després d’àmplies consultes amb els nostres coordinadors nacionals i altres líders, hem corroborat la necessitat d’una nova llar per a la Comunitat, la necessitat d’un centre on arrelar l’ensenyança essencial i des d’on allargar la mà a les generacions futures. Una llar des d’on nodrir els mestres i les comunitats nacionals. Serà un lloc de pau, bellesa i renovació per rebre la visita de persones que després tornin a les seves comunitats i les enriqueixin: una “casa d’oració per a tots els pobles” (Mc 11, 17).

Benvinguts!

Darreres Notícies


Recés silenciós de meditació al Santuari del Miracle

Aquest és un recés residencial en silenci des del capvespre de divendres 5 d’octubre fins al migdia de diumenge 7 d’octubre de 2018. Inclou diverses sessions de meditació asseguda i de meditació caminada, alternades amb xerrades a càrrec de Mar Galceran, la nostra ponent convidada.


Seminari John Main 2018

El Seminari John Main 2018 se celebrarà del 20 al 23 de setembre a Bruges, Bèlgica. Com sempre anirà precedit d’un recés guiat per el pare Laurence Freeman. El tema d’enguany serà “Una resposta contemplativa a la crisi del canvi.”Butlletí internacional “Meditiatio” (juliol 2018)

Ja podeu descarregar-vos el darrer butlletí internacional de la Comunitat, tant l’original en anglès com la

traducció al castellà.