Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana – Catalunya
 
 

Benvinguts a la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana (WCCM) — la comunitat espiritual que continua el llegat del monjo benedictí John Main, ensenyant a meditar i prosseguint la seva obra de restaurar la dimensió contemplativa de la vida.

La comunitat és un "monestir sense parets" obert a tothom, és una família de diverses comunitats presents a més de cent països del món, i el seu fonament espiritual el formen els grups de meditació que a nivell local es reuneixen setmanalment.

La comunitat és ecumènica amb l'esperit de servir la unitat universal a través del diàleg amb les diverses esglésies cristianes i amb les altres religions i tradicions de saviesa.


Entrevistes al pare Freeman al diari ARA i  a La Contra de La Vanguardia

El 24 de desembre de 2016 es publicava al diari ARA l’entrevista que l’Antoni Bassas va fer al pare Laurence Freeman, director de la nostra Comunitat. El pare Freeman també fou a entrevistat per a La Contra de La Vanguardia, el 27 de juny de 2012.

Benvinguts!

Darreres Notícies


Recés silenciós de Meditació Cristiana a Poblet

Aquest serà un recés residencial en silenci des del capvespre de divendres 15 de novembre fins al migdia de diumenge 17 de novembre de 2019. Inclou diverses sessions de meditació asseguda i de meditació caminada, alternades amb xerrades a càrrec de la gna. Teresa Rofes (ocd), la nostra ponent convidada.


Bonnevaux, Centre per a la Pau

El projecte arquitectònic de la nova seu de la WCCM a Bonnevaux va avançant ràpidament, i cal destacar que ha rebut una nominació especial als premis de disseny de Londres del 2019. Un cop completada la fase 1 de les obres de reconstrucció i condicionament, el passat 19 de juny el Bisbe de Poitiers Pascal Jean Marcel Wintzer va presidir la cerimònia de benedicció de la nostra nova seu internacional.


Butlletí internacional “Meditiatio” (juliol 2019)

Ja podeu descarregar-vos el darrer butlletí internacional de la Comunitat, tant l’original en anglès com la

traducció al castellà.