Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana – Catalunya
 
 

Benvinguts a la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana (WCCM) — la comunitat espiritual que continua el llegat del monjo benedictí John Main, ensenyant a meditar i prosseguint la seva obra de restaurar la dimensió contemplativa de la vida.

La comunitat és un "monestir sense parets" obert a tothom, és una família de diverses comunitats presents a més de cent països del món, i el seu fonament espiritual el formen els grups de meditació que a nivell local es reuneixen setmanalment.

La comunitat és ecumènica amb l'esperit de servir la unitat universal a través del diàleg amb les diverses esglésies cristianes i amb les altres religions i tradicions de saviesa.


Entrevistes al pare Freeman al diari ARA i  a La Contra de La Vanguardia

El 24 de desembre de 2016 es publicava al diari ARA l’entrevista que l’Antoni Bassas va fer al pare Laurence Freeman, director de la nostra Comunitat. El pare Freeman també fou a entrevistat per a La Contra de La Vanguardia, el 27 de juny de 2012.


Bonnevaux, una nova llar per a la Comunitat

Celebrem el nostre 25è aniversari mirant al futur. Després d’àmplies consultes amb els nostres coordinadors nacionals i altres líders, hem corroborat la necessitat d’una nova llar per a la Comunitat, la necessitat d’un centre on arrelar l’ensenyança essencial i des d’on allargar la mà a les generacions futures. Una llar des d’on nodrir els mestres i les comunitats nacionals. Serà un lloc de pau, bellesa i renovació per rebre la visita de persones que després tornin a les seves comunitats i les enriqueixin: una “casa d’oració per a tots els pobles” (Mc 11, 17).

Benvinguts!

Darreres Notícies


Reflexions  del p. Laurence Freeman sobre la Quaresma

Cada any, durant el temps litúrgic de la Quaresma, el pare Laurence Freeman comparteix unes reflexions diàries amb la Comunitat. si voleu rebre les lectures traduïdes al català, si us plau, inscriviu la vostra adreça electrònica en aquest formulari web.


Tardes de silenci a Sant Benet de Montserrat

Nova tarda de silenci i meditació al monestir de Sant Benet de Montserrat, el proper dissabte 3 de març de 16h a 18h. És un espai obert a tothom i no cal haver meditat prèviament per poder participar-hi. Per a més informació contacteu amb el monestir.  


Reflexions  del p. Laurence Freeman sobre l’Advent

Aquestes reflexions del p. Laurence Freeman sorgeixen de les lectures dels quatre diumenges d'Advent, el temps litúrgic de preparació del Nadal. El millor benefici l'obtindreu, però, de la vostra pròpia lectura dels passatges de les Escriptures. Per això també oferim les seves referències i un enllaç on les podreu trobar:

  1. Primera setmana d’Advent

  2. Segona setmana d’Advent

  3. Tercera setmana d’Advent

  4. Quarta setmana d’Advent


Butlletí internacional “Meditiatio” (octubre 2017)

Ja podeu descarregar-vos el darrer butlletí internacional de la Comunitat, tant l’original en anglès com la traducció al castellà.