Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana – Catalunya
 
 

Benvinguts a la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana (WCCM) — la comunitat espiritual que continua el llegat del monjo benedictí John Main, ensenyant a meditar i prosseguint la seva obra de restaurar la dimensió contemplativa de la vida.

La comunitat és un "monestir sense parets" obert a tothom, és una família de diverses comunitats presents a més de cent països del món, i el seu fonament espiritual el formen els grups de meditació que a nivell local es reuneixen setmanalment.

La comunitat és ecumènica amb l'esperit de servir la unitat universal a través del diàleg amb les diverses esglésies cristianes i amb les altres religions i tradicions de saviesa.


Entrevistes al pare Freeman al diari ARA i  a La Contra de La Vanguardia

El 24 de desembre de 2016 es publicava al diari ARA l’entrevista que l’Antoni Bassas va fer al pare Laurence Freeman, director de la nostra Comunitat. El pare Freeman també fou a entrevistat per a La Contra de La Vanguardia, el 27 de juny de 2012.

Benvinguts!

Darreres Notícies


Tardes de silenci a Sant Benet de Montserrat

Nova tarda de silenci i meditació al monestir de Sant Benet de Montserrat, el proper 6 de maig de 16h a 18h. És un espai obert a tothom i no cal haver meditat prèviament per poder participar-hi.


Cap de setmana a Madrid sobre l’ensenyança essencial

Dirigit a meditadors compromesos amb una disciplina personal i que desitgen formar-se per explorar l’oportunitat de compartir aquest camí, aquest regal, amb altres persones. La formació tindrà lloc del 19 al 21 de maig a la Casa de Retiro de Cristo de El Pardo, a les afores de Madrid. Per reservar plaça, inscriviu-vos en el formulari online.


Recés silenciós de meditació a Monte Oliveto, Itàlia

Com cada any, l'Abadia de Monte Oliveto Maggiore, a Siena, Itàlia, acollirà a meditadors de tot el món a la pau de la casa espiritual de la congregació benedictina dels Olivetans, la família monàstica del pare Laurence Freeman. Enguany el recés serà del 24 de juny a l’1 de juliol.


Bonnevaux, una nova llar per a la Comunitat

Celebrem el nostre 25è aniversari mirant al futur. Després d’àmplies consultes amb els nostres coordinadors nacionals i altres líders, hem corroborat la necessitat d’una nova llar per a la Comunitat, la necessitat d’un centre on arrelar l’ensenyança essencial i des d’on allargar la mà a les generacions futures. Una llar des d’on nodrir els mestres i les comunitats nacionals. Serà un lloc de pau, bellesa i renovació per rebre la visita de persones que després tornin a les seves comunitats i les enriqueixin: una “casa d’oració per a tots els pobles” (Mc 11, 17).