Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana – Catalunya
 
 

Benvinguts a la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana (WCCM) — la comunitat espiritual que continua el llegat del monjo benedictí John Main, ensenyant a meditar i prosseguint la seva obra de restaurar la dimensió contemplativa de la vida.

La comunitat és un "monestir sense parets" obert a tothom, és una família de diverses comunitats presents a més de cent països del món, i el seu fonament espiritual el formen els grups de meditació que a nivell local es reuneixen setmanalment.

La comunitat és ecumènica amb l'esperit de servir la unitat universal a través del diàleg amb les diverses esglésies cristianes i amb les altres religions i tradicions de saviesa.


Entrevistes al pare Freeman al diari ARA i  a La Contra de La Vanguardia

El 24 de desembre de 2016 es publicava al diari ARA l’entrevista que l’Antoni Bassas va fer al pare Laurence Freeman, director de la nostra Comunitat. El pare Freeman també fou a entrevistat per a La Contra de La Vanguardia, el 27 de juny de 2012.

Benvinguts!

Darreres Notícies


Butlletí internacional Meditiatio (agost 2020)

Ja podeu descarregar-vos el darrer butlletí internacional de la Comunitat, tant l’original en anglès com la

traducció al castellà.


Seminari John Main 2020

Us podeu inscriure al John Main Seminar 2020 que se celebra del 22-25 d'octubre amb el títol “Un sol cor, una esperança – saviesa indígena i el futur de la humanitat”. En un principi s'havia de celebrar a Mèxic, però degut a la situació de pandèmia de la covid-19, enguany es farà online.


Bonnevaux

El Centre per a la Pau de Bonnevaux ha hagut de reconvertir-se. Ha passat de ser un lloc on ens acostàvem per estar en comunitat i en silenci, a ser un lloc des del qual sorgeixen els recursos que han permès a una base molt més àmplia de meditadors participar en programes en línia. El proper esdeveniment destacat serà el recés d'Advent amb el pare Laurence Freeman OSB.


Un camí contemplatiu a través de la crisi

Podeu seguir totes les propostes d’aquesta iniciativa de la comunitat internacional tan pertinent per afrontar la crisi.